Starity

Kárász Robit is kirúgta a TV2

2016. április 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb népszerű arcától búcsúzik a TV2 Kárász Robi személyében, aki a tegnapi napon tette le a lantot a csatornánál.

hirdetés
Kárász Robit is kirúgta a TV2
Fotó: Facebook / Kárász Róbert official

Friderikusz Sándor és Vujity Tvtrko után Kárász Robit is menesztette hazánk második legnagyobb kereskedelmi csatornája. A döntés miértjéről egyelőre nem lehet tudni, a hírt azonban maga az érintett is megerősítette hivatalos Facebook-oldalán.

A mai nappal lezárult egy korszakom a TV2-nél! 2008 szeptember 1-jén kezdődött! Iszonyatosan jó csapattal dolgoztam a Mokkában! Erre fogok gondolni! Végezetül egy idézet Jókai Annától: Talán igazuk van az optimistáknak, minden rossz szülhet valami jót

– írta a közösségi oldalon a műsorvezető.

Ezzel egyidőben Dudás Ádám szerkesztő-riporter is beadta felmondását, aki a csatorna szinte összes hírműsorában kivette a részét. Ő nem kevesebb, mint 19 évet töltött a TV2-nél, ezért is érte váratlanul a televíziónézőket a bejelentése, melyet kollégájához hasonlóan szintén a Facebookon hozott nyilvánosságra.

Majdnem 19 év – ennyit töltöttem a TV2-nél. Ennyi egy házasság életében is rengeteg. Sok-sok minden változott (a logó legalább négyszer), én maradtam a régi. Köszönöm az elmúlt éveket azoknak, akikkel minőségi munkát végezhettem, és akik mindeközben a barátaim lettek. Még találkozunk

– írta bejegyzésében.

Ha mindez nem volna elég, a Bors úgy értesült, hogy nagy dráma lehetett tegnap a TV2 székházában, ugyanis állítólag Zöldhegyi Katalin, vezető külpolitikai szerkesztő is új munka után néz, de a Tények felelős szerkesztője, Horváth Csaba is távozik. A napilap néhány órája megkereste a csatorna új hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient, aki így nyilatkozott a folyamatos átszervezésekről:

Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek