Starity

Megjelent Kelsea Ballerini legújabb videoklipje

2016. április 04. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő április 1-jén jelentette meg új, Peter Pan című dalának videoklipjét. A szerzemény a The First Time című albumról a harmadik kislemez.

hirdetés

Kelsea Ballerini 2014-ben indította be karrierjét, mikor kiadta saját nevével fémjelzett bemutatkozó EP-jét. Az albumról a Love Me Like You Mean It című dalt adta ki kislemez és videoklip formájában, 2015-ben pedig megjelent a The First Time című album, amelyet a Dibs című kislemez követett. A sztár a napokban tette közzé újdonságát a Peter Pan képében.

Az új kisfilm április első napján jelent meg az énekesnő hivatalos Vevo-csatornáján. A Peter Pan című videoklip két szerelmest mutat be, akik a kapcsolat jó és rossz részét is megtapasztalják, mindezt csodálatos környezetben.

A gyönyörű énekesnő partnerét a jóképű Nick Davis kelti életre, aki egyébként modellként keresi a kenyerét. A dal szövege Jesse Lee nevéhez köthető, akinek olyan slágerek köszönhetők, mint az It’s A Girl Thing, vagy éppen a Like My Mother Does.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek