Starity

Újabb taggal bővül Amerika leghíresebb családja

2016. április 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már eddig is nehéz volt nyomon követni a Kardashian-Jenner klán változásait, ám mint kiderült: újabb babával bővül a família.

hirdetés
Újabb taggal bővül Amerika leghíresebb családja

Az Us Weekly számolt be róla, hogy Caitlyn Jenner legidősebb lánya, Cassandra Marino áldott állapotban van, és októberben kisfiúnak ad majd életet. A 35 éves Casey-nek egyébként már van két lánya (Isabella és Francesca), így nagyon boldog, amiért ezúttal egy fiúval bővítheti családját.

Casey édesanyja (Chrystie Crownover) és Caitlyn (akkoriban még Bruce) 1972 és 1981 között voltak házasok. Az elmúlt évek botrányai azonban kikezdték az immár női testben élő apa és lánya közötti kapcsolatot, és sokáig nem is álltak szóba egymással – ugyanez volt jellemző Cait fiaival, Burttel, Brandonnel és Brodyval való kapcsolatára is, ám szerencsére a nézeteltérések tisztázódtak, így az új kisbaba egy nagy, boldog családba érkezik majd meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek