Starity

Jön a Szörny RT. 2

2010. április 25. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb mesegyártó cég alvállalata, a Pixar hírnökei a napokban jelentették be, hogy az álomgyár újabb folytatást készít, méghozzá ezúttal a Szörny RT.-hez.

hirdetés
Jön a Szörny RT. 2

Az újabb meséről egyébként igen szűkszavúan nyilatkoztak, csupán néhány információval látták el a meseimádó fanokat.

Olyannyira szegényes az eddigi információvonal, hogy a legértelmesebb dolog, amit elárultak, az a premier napja. A mesét majd tizenegy évvel az első rész megjelenése után, tehát 2012-ben tekinthetjük meg a mozikban, november 16-ától, azt még azonban nem tudni, hogy 3D élményekkel, vagy natúr vászonemlékekkel gazdagíthatjuk-e mozis élményeinket.

A történetről semmit nem árultak el, azt sem tudhatjuk, hogy ugyanazok lesznek-e majd a szinkronhangok, az viszont egészen biztos, hogy a második rész írói közt is ott lesz Pete Docter.

A Pixar mellesleg egészen bele jött a folytatások készítésébe, ugyanis jelenleg több projekten, köztük a Verdák második, és a Toy Story harmadik részén is dolgoznak. Ez utóbbi pedig június 17-től a mozikban is látható, így majd lesz mivel eltöltenünk a várakozás idejét.

Mit gondoltok, hogyan lehetne folytatni a történetet, és ti kiváncsiak lesztek-e majd rá?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek