Starity

Megjelent az Ossian új albuma

2016. április 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén 30 éves Ossian zenekar új albuma, a Fényárban és Félhomályban április 4-én jelent meg, és szinte azonnal elérte az aranylemez minősítést.

hirdetés
Megjelent az Ossian új albuma
Fotó: Facebook / Ossian

Az Ossian zenekar idén ünnepli 30 éves fennállását, és a jubileum alkalmából ismét készítettek egy albumot, mely a Fényárban és Félhomályban címet viseli. Az albumról tudni kell, hogy eredetileg nem is tervezték, de a tavalyi Lélekerő album sikere után Rubcsics Ricsi és Paksi Endre belelendültek a dalírásba, melynek eredményeként megszületett az album. 

A Fényárban és Félhomályban, mint említettük, április 4-én került az üzletek polcaira, az előrendelők már kézhez is kapták, és a dedikálás is lezajlott. A zenekar a jubileumi év alkalmából természetesen ismét készül egy jubileumi fellépéssorozattal, és a hagyományokhoz híven határon innen és túl is lesznek koncetrjeik. 

Az album dalai egyébként ismét spirituális jellegűekre sikerültek, hűen tükrözve a frontember érzéseit, gondolatait, ám a tipikus ossianos hangzást kissé megspékelték hegedűszóval, így a dalok jóval dallamosabbak, mint az eddigiek. Hallgass bele itt!

A lemez már el is nyerte az arany minősítést (Fotó: Facebook / Ossian)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek