Starity

Kylie Jenner unja a népszerűséget

2016. április 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár arra vágyik, hogy végre lekerüljön arról a bizonyos térképről, és átlagos életet éljen.

hirdetés
Kylie Jenner unja a népszerűséget
Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Kylie Jenner családja reality szériájának, a Keeping Up With The Kardashiansnak köszönhetően a rivaldafényben nőtt fel, jóformán fogalma sincs arról, milyen lehet átlagos tinédzsernek lenni, így nem csoda, ha arra vágyik, bárcsak leszaladhatna a boltba anélkül, hogy lesifotósok tucatjai loholnának a nyomában.

A fiatal kora ellenére is sikeres vállalkozásokat vezető barna hajú szépség nemrég a Paper magazint avatta be gondolataiba és érzéseibe, valamint azt is elárulta, hogy a vele hasonló korúakhoz hasonlóan ő is a végtelenségig képes rajongani egy-egy kedvencéért.

Arról álmodozok, hogy egyszer eljutok arra a pontra az életben, amikor lekerülök az emberek radarjáról

– vallotta őszintén Kylie, majd elárulta, mire vágyik még:

Szeretnék egy igazán nagy családot és egy farmot.

Fotók: PAPER Magazine (Erik Madigan Heck)

A 18 éves szupersztár a továbbiakban arról is szót ejtett, hogy korántsem volt olyan könnyű a figyelem középpontjában felnőni, mint azt a legtöbben gondolják, hiszen nemcsak önmaga elfogadásával kellett megküzdenie, hanem el kellett viselnie a folytonos kamuhíreket önmagával kapcsolatban. Azt is elárulta, melyik híresztelés esett neki a legrosszabbul.

Talán azt volt a legrosszabb hallanom, amikor azt állították, hogy egy futószalagon gyártott hamisítvány vagyok, akinek 16-17 éves korára az egész arcát kicserélték, és anyagias lévén kizárólag a materialista dolgokkal foglalkozok

– nyilatkozta Kylie, az interjú végén pedig tanúbizonyságot tett arról, hogy siker és hírnév ide vagy oda, ő még mindig egy önmagát kereső kamasz, akit kortársaihoz hasonlóan egy-egy jó könyv, egy izgalmas sorozat vagy egy szórakoztató film is magával tud ragadni.

Élek-halok a Pretty Little Liarsért! Hihetetlenül gyorsan elolvastam a könyveket annak idején, és imádtam őket! Azt hiszem, ez a regénysorozat volt az, ami megszerettette velem az olvasást. Többször és nagyon gyorsan olvastam el az összes könyvet, utána pedig másról sem tudtam beszélni a barátaimnak. Mindig azt mondogattam, hogy milyen klassz lenne, ha készítenének belőle egy filmet vagy egy sorozatot. Aztán amikor megtudtam, hogy valóra válik az álmom, az volt életem legboldogabb napja.

Hatalmas rajongója a Pretty Little Liarsnek (Fotó: ABC Family / Freeform)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek