Starity

Rács mögé kerülhet Charlie Sheen

2016. április 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles-i rendőrfőkapitányság indított eljárást a Két pasi meg egy kicsi sztárja ellen.

hirdetés
Rács mögé kerülhet Charlie Sheen

Szerdán számolt be róla a RadarOnline, miszerint Charlie Sheent beidézte a Los Angeles-i rendőrség egy 35 perces audiofelvétel miatt, melyen volt menyasszonyát, Scottine Rosst fenyegeti élete kioltásával. Érdekesség, hogy a szalagon az is elhangzik továbbá, ahogy a színész beismeri, hogy hazudott a kenyerét egyébként pornósztárként kereső nőnek az állapotáról, és elhallgatta, hogy HIV-pozitív.

Charlie és Scottine 2013 és 2014 között alkottak egy párt, később azonban a nő beperelte az amúgy is botrányos magaviseletéről híres sorozatsztárt, miszerint megerőszakolta és megfenyegette őt több ízben is. Scottine arról is nyilatkozott a bíróságon, hogy korábban fültanúja volt annak, amikor Charlie volt feleségét, Denise Richardsot fenyegette meg életveszélyesen, és hozzátette, hogy a színésznek szándékában állt közös gyerekeiket is eltenni láb alól, nem is beszélve az ő volt barátjáról, aki ellen bérgyilkost is fogadott volna.

Egyelőre nem tudni, hova tart az ügy, de ha bebizonyosodik Sheen bűnössége, úgy hosszú évekre rács mögé kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek