Starity

Színpadra viszik az egyik Harry Stylesról szóló fan fiction történetét

2016. április 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta megismerte a világ, tucatjával készülnek az énekesről szóló fiktív történetek, regények és blogok – ezúttal az egyik ilyet színpadra is viszik.

hirdetés
Színpadra viszik az egyik Harry Stylesról szóló fan fiction történetét

A Metro értesülései szerint a darab Harry címen fut majd, és két lány útját követi nyomon, akiknek vágyai tárgya nem más, mint a One Direction barna hajú, zöld szemű szépfiúja. 

A One Direction és a Directionerek közötti kapcsolat olyasvalami, amivel könnyű azonosulni. A darab maga pedig nagy kérdéseket vet fel a hírnévvel és a közösségi média veszélyeivel kapcsolatban

– nyilatkozta a Harry rendezője, Caitlin McEwan nemrégiben, akinek nem titkolt célja, hogy összehozza a rajongókat új barátságok kialakítása céljából.

Az álmunk az, hogy meglepetésként Harry is feltűnik majd, de ezzel kapcsolatban egyelőre nem jártunk sikerrel, így arra kérünk mindenkit, akinek esetleg van valamilyen összeköttetése vele, keressen meg minket!

Arról egyelőre nincs hír, hogy hol, mikor és milyen szereposztással kerülne színpadra az izgalmasnak és tanulságosnak ígérkező mű, de a rendező lelkesedését látva minden valószínűség szerint idővel tető alá kerül a projekt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek