Starity

Alex Gaskarth megnősült

2016. április 11. 07:07   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 9-én esküdött örök hűséget szerelmének az All Time Low frontembere Baltimore-ban.

hirdetés

Tavaly februárban számoltunk be arról, hogy Alex Gaskarth megkérte gimnáziumi szerelme, Lisa Ruocco kezét, aki természetesen igent mondott a brit énekesnek. Lisa – esküvőszervező lévén – saját mennyegzőjét is maga szervezte meg a legapróbb részletektől kezdve. A házasságkötési ceremóniára Baltimore-ban került sor, 2016. április 9-én, szombaton a pár legközelebbi családtagjai és barátai jelenlétében.

Mint említettük, a szerelmesek még a gimnáziumban találkoztak egymással, majd több, mint 8 évig alkottak egy pár, amikor is 2012-ben úgy nem döntöttek, hogy szünetet tartanak, de még abban az évben kibékültek, így nem kevesebb, mint 12 éve alkotnak egy párt.

Évek óta családtagként tekintünk egymásra, most pedig ezt hivatalossá is tettük az esküvő által. Nemcsak azért vagyunk szerencsések, mert a legjobb barátunkkal kötöttük össze az életünket, hanem azért is, mert a családunk és barátaink a világ minden tájáról csatlakoztak hozzánk, hogy együtt ünnepelhessünk

– áll a pár nyilatkozata a hivatalos sajtóközleményben.

Fotó: People Magazine (Adam Elmakias)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek