Starity

Élete legboldogabb időszakát éli Anne Hathaway

2016. április 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy a színésznőnek régi vágya vált valóra az anyasággal, amit rendkívül élvez.

hirdetés
Élete legboldogabb időszakát éli Anne Hathaway

Anne Hathaway sajtóképviselője a napokban erősítette meg, hogy a színésznő 2016. március 24-én egészséges kisfiúnak adott életet Los Angelesben. A 33 éves barna hajú szépség azóta már többé-kevésbé beleszokott új szerepkörébe, és barátai elmondása szerint sosem volt még olyan boldog, mint most.

Anne nagyon élvezi a kicsivel töltött minden percét, és Adammel együtt imádják, hogy szülők lettek. Jonathan nagyon édes és boldog kisbaba. Anne és Adam tökéletes keveréke, mindkettejükre hasonlít

– nyilatkozta egy, a családhoz közel álló barát az E! Newsnak, majd így folytatta:

Nagy volt a nyüzsgés az elmúlt két hétben: barátok és családtagok jöttek-mentek a Los Angeles-i házban. Anne és Adam szülei is nagyon segítőkészek voltak a babával kapcsolatban.

A bennfentesnek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy az újdonsült szülők felváltva virrasztanak az újszülött mellett éjszakánként, és már azt tervezik, hogy amint Jonathan utazásra kész lesz, átteszik a székhelyüket New Yorkba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek