Starity

Gigi Hadid: „Zayn nagyon jó modell”

2016. április 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a népszerű sztárpárról készült Vogue-fotósorozat, melynek kulisszái mögé bepillantást engedett Gigi.

hirdetés

A dögös szupermodell a tegnap este megrendezésre került MTV Movie Awardson adott exkluzív interjút az E! Newsnak, és elárulta, hogyan zajlott a Vogue számára készült fotózás, és hogy várható-e, hogy ismét feltűnik párja, Zayn Malik valamelyik kisfilmjében.

Azt kívánom, bár minden nap vele fotózhatnék. Amikor ő is ott van, az nem olyan, mintha munka lenne. A közös fotózásunk nagyon mókás volt, mindketten a lehető legjobban éreztük magunkat. Már az is egy kalanddal ért fel, hogy el kellett utaznunk miatta

– nyilatkozta Gigi.

Fotó: Vogue (Mario Testino)

Zayn nagyon jó modell. A probléma ott kezdődik, hogy bármit megtehet, akárhányszor átfestetheti a haját, mindig fantasztikusan néz ki. Nem igazán van szüksége segítségre.

Köztudott, hogy a 20 éves szőke szépség játszotta a főszerepet az énekes első önálló kislemezéhez készült videoklipben, a Pillowtalkban, így természetesen szó esett az interjú során arról is, hogy várható-e egy újabb közös munka részükről.

Nem vagyok biztos benne. Már készítettünk egyet. Úgy gondolom, hogy egy művész számára fontosabb, hogy minden videójánál képes legyen a változásra. Talán majd pár év múlva megismételjük. Ettől függetlenül mindketten nagyon jól szórakoztunk a forgatás során. Akkoriban kezdtünk randizni. Jó érzés így utólag visszagondolni arra az időszakra. Nagyon odáig voltunk egymásért, egész nap flörtöltünk

– emlékezett vissza a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek