Starity

Fergie másik oldala

2010. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stacy Fergusonról sok mindent tudunk, de azt nem gondolnánk róla, hogy mivel is tölti a vasárnapjait. Férje, a Transformersből és a Minden kút Rómába vezetből ismerhető Josh Duhamelt beszámolt erről.

hirdetés
Fergie másik oldala

Ha valaki kimondja azt a nevet, hogy Stacy Ferguson, azonnal egy bulizós lány jut az eszünkbe, aki az alkoholt sem kíméli. Fergie minden nap szakadt harisnyában, miniszoknyában, mély dekoltázzsal halad végig az utcán. Otthon is azt hordja, és még a sarki bolta is abban megy. Ez Fergie megszokott stílusa.

Ki gondolta volna, hogy az énekesnő férje valami újat is tud mondani róla, amit eddig nem igazán tudtunk a sztárról. De Josh – akár véletlenül, akár direkt – elmondta az énekesnő vasárnapi programját.

„Amikor otthon vagyunk a városban, minden héten egyszer elmegyünk templomba a feleségemmel. Utána pedig kipihenem a hét fáradalmait golfozással vagy grillezéssel.” – idézte a Paraméter a 37 éves színész szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek