Starity

Teen Wolf: Kulcsszereplőtől búcsúzik a sorozat

2016. április 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusban tér vissza a képernyőre az MTV sikersorozata a hatodik évaddal, ám az egyik kulcsszereplő már nem lesz részese a folytatásnak.

hirdetés

A Kira Yukimurát életre keltő Arden Cho ugyanis egy videós bejelentkezés keretein belül hozta nyilvánosságra, miszerint Teen Wolf-beli karrierje véget ér. Bejelentése mellett szót ejtett arról is, milyen jól érezte magát a forgatásokon, és bevallotta, hogy mind karaktere, mind a stáb nagyon közel áll hozzá.

Szeretném elmondani, hogy imádom Kira Yukimurát és az egész Yukimura családot. Imádtam a Teen Wolf nyújtotta tapasztalatot, a színészeket és az egész stábot. Fantasztikus három és fél év áll mögöttem, ami túlságosan gyorsan telt el. Sajnos úgy tűnik, ennyi jutott Kirának, ugyanis nem fog visszatérni a hatodik évadban

– magyarázta a színésznő.

Jeff Davis, a széria egyik kreátora azonban nyitva hagyta a kaput egy esetleges visszatérés reményében a lány számára, és elejtett megjegyzéseiből kitűnik, hogy elképzelhetőnek tartja egy spinoff sorozat létrejöttét Kira főszereplésével.

Egyelőre még nem mondhatok ezzel kapcsolatban semmit, mert nem biztos, hogy lesz rá lehetőségünk, de én szívesen készítenék egy különálló testvérsorozatot

– magyarázta Davis, a felvetésre pedig így reagált a lehetséges főszereplőt életre keltő Arden:

Csodálatos lenne! Igazán nagyra értékelem, hogy Jeff ilyen erős nőnek álmondta meg Kirát. Ő egy igazán klassz csaj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek