Starity

Csajszik, akikért rajongani fogunk

2010. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sinead Burgess, Jesse Lee és Jadyn Maria a slágerlisták élére törnek! A három szépség jelenleg debütáló albumát készíti. Mind a három korong jövőre jelenik meg. Egyébként közös bennük még, hogy mind a hárman tavaly jelentették meg első klipes dalukat.

hirdetés
Csajszik, akikért rajongani fogunk

Sinead Burgess Ausztrália egyik új kedvence, aki már kiadott egy EP-t You get me címmel, melynek címadó dalához videoklipet is készített. Az első albumán jelenleg is dolgozó 19 éves lány nemcsak az énekléshez, hanem a dalszövegíráshoz is remekül ért. Emellett pedig a műsorvezetés sem idegen számára: ő interjúvolta meg ugyanis az amerikai Gloriana zenekart ausztrál nyaralásuk során.

Jesse Lee tavaly jelentette meg It’s a girl thing című videoklipjét, idén augusztusban pedig Like my mother does című dalával hódítja meg a közönséget. Sineadhoz hasonlóan Jesse is remekel a dalszerzésben, így debütáló albumán bizonyára helyet kapnak majd az általa írt felvételek.

Jadyn Maria debütáló albuma, az It's a Man's World is jövőre jelenik meg, melyben nagy segítségére van Ne-Yo, aki lát fantáziát a lányban. Jadynról egyébként érdemes tudni, hogy szerepelt a Herbal Essences reklámfilmjében, valamint Katy Perry Hot ’n’ Cold című kisfilmjében. Első klippes dalát pedig Flo Ridával készítette el Good girls like bad boys címmel.
 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek