Starity

Klippremier: In This Moment – Fighter

2016. április 13. 15:03   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maria Brink vezette metalcore együttes elhozta a rajongóknak legutóbbi korongja Fighter című szerzeményét.

hirdetés
Klippremier: In This Moment – Fighter

A Sick Like Me, a Big Bad Wolf és a Sex Metal Barbie után itt van végre az In This Moment legújabb kisfilmje, a Fighter. A dal a 2014 novemberében megjelent Black Widow névre keresztelt albumon foglal helyet, mely a csapat ötödik nagylemezeként került az üzletek polcaira.

A 2015-ös év elég csendesnek bizonyult a zenekar számára, lemezbemutató turnéjukat többnyire csak egy-egy videóklip forgatása szakította meg. Erre tavaly augusztusban volt utoljára példa, így nem csoda, ha az együttes úgy érezte eljött az ideje, hogy egy újabb remekművel kedveskedjenek a rockrajongóknak. 

A Fighter látványvilága teljesen eltér az eddig megszokott mozgalmas, színes, szörnymotívumokkal tarkított In This Moment-videóktól. Egy letisztult, egyszerű kisfilmet láthatunk, amiben egyedül az énekesnő, Maria Brink szerepel, ám a tőle megszokott, már-már elengedhetetlen arcfestés itt is jelen van, ami talán kicsit kizökkentheti a nézőt a hangulatból, de nem különösebben zavaró – a dal motiváló mondanivalója azonban mindenért maximálisan kárpótol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek