Starity

Letartóztatták ittas vezetésért Debby Ryant

2016. április 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney üdvöskéje nagy bajba került, ugyanis múlt héten elcsípték a rendőrök, amint illuminált állapotban vezetett.

hirdetés
Letartóztatták ittas vezetésért Debby Ryant
Fotó: Thrifty Hunter Magazine

Debby Ryan nemcsak ittasan vezetett, hanem ráadásul még balesetet is okozott április 5-én, amikor éjjel 11 órakor Los Angeles utcáit rótta Audijával, ám egy óvatlan pillanatban beleütközött egy másik autóba. Szerencsére áldozata könnyebb sérülést szenvedett, ám Debby kezén már akkor csattant a bilincs, ugyanis az alkoholteszt a megengedett 0,08%-os véralkohol szinténél magasabb, 0,11%-os értéket mutatott.

A színésznőt a rend őrei még aznap este rács mögé ültették, és 100 000 dolláros (kb. 26 millió 800 ezer forint) óvadék ellenében engedték csak haza. Debbyt a továbbiakban kétrendbeli szabálysértésért állítják majd bíróság elé a közeljövőben. 

A történtek miatt a 22 éves szépség nem titkoltan szégyelli magát, így nem csoda, ha úgy érezte, bocsánatkéréssel tartozik mindazoknak, akik példaképükként tekintenek rá.

Az elmúlt pár napban volt lehetőségem elgondolkodni a tetteimen, és azt kívánom, bár jobb lett volna az ítélőképességem. Ráeszméltem, hogy példakép vagyok és mindig is keményen dolgoztam azért, hogy jó példát mutassak a több milliós rajongótáboromnak. Nagyon sajnálom, hogy csalódást okoztam nektek

– írta a Twitteren Debby.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek