Starity

Életmentő műtétet hajtottak végre Kulka Jánoson

2016. április 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt kedd este szállították a Honvéd Kórházba, ám állapota olyan súlyosnak bizonyult, hogy átvitték az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta.

hirdetés
Életmentő műtétet hajtottak végre Kulka Jánoson
Fotó: RTL Klub

Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni. Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról

– idézi családja közleményét a Bors.

Egyelőre nem lehet tudni, mi történt, ami miatt meg kellett műteni Jánost, ám a fent említett lap úgy tudja, egy váratlanul jött stroke állhat a háttérben. A Kossuth-díjas tehetség a Katona József Színház darabjainak állandó szereplője, az intézmény vezetősége pedig a művész állapotának ismeretében dönt majd az esetleges műsorváltozásokról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek