Starity

Megjelent a Heffron Drive legújabb kisfilmje

2016. április 21. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal és a hozzá készített kisfilmmel örvendeztette meg a rajongóit Kendall és Dustin. A Rain Don't Come április elején került nyilvánosságra.

hirdetés
Megjelent a Heffron Drive legújabb kisfilmje
Fotó: Facebook / Heffron Drive

A Heffron Drive nevű bandát 2008-ban Kendall Schmidt egyik legjobb barátjával, Dustin Belttel alapította meg. A duót alternatív/pop/electro műfajú zenekarnak definiálják. A Big Tim Rush szüneteltetése után tettek nagyobb közönségre szert a srácok, 2014-ben pedig piacra dobták első stúdióalbumukat Happy Mistakes címmel, melyhez akusztikus verzió is született.

A zenekar jelenleg a második albumán dolgozik (a megjelenési dátum eddig még nem ismert), melynek az első előfutára a közelmúltban megjelent Rain Don't Come, amely a már jól megszokott Heffron Drive-hangzással kecsegtet.

A kisfilmet Kendall egyik testvére, Kevin rendezte, aki egyre többet próbálja ki magát a kamera másik oldalán is. További érdekesség még, hogy a klipben szereplő indián lány Kendall barátnője, Micaela.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek