Starity

Végéhez közeledik a Trónok harca?

2016. április 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 26-án kerül képernyőre a Trónok harca várva várt hatodik évadának első része, ám az alkotók máris a végkifejletet rebesgetik.

hirdetés
Végéhez közeledik a Trónok harca?
Fotó: HBO

George R. R. Martin regénysorozata nyomán készülő széria 2011 óta fut nagy sikerrel az HBO-n, és bár jelenleg is készül az új könyv, a rajongókat sokkal inkább a hatodik évad debütálása tartja lázban, melyre több, mint tíz hónapot voltak kénytelenek várni.

A tízrészes sorozat utolsó epizódja június 26-án kerül a képernyőre, és bár várható a folytatás berendelése, előreláthatóan mégsem lesz olyan hosszú életű a széria, mint a rajongók remélték, ugyanis az alkotók (David Benioff és D.B Weiss) arról suttognak, hogy a nyolcadik évadzáróval pont kerül a történet végére.

A végkifejlet felé közeledünk... Ez ugyan egy sejtés csupán, és különben sincs semmi kőbe vésve, de nagyon így áll a helyzet

– magyarázta Benioff a Varietynek.

A fentieket az HBO programigazgatója, Michael Lombardo is megerősítette, de mint kiderült, egyelőre még nem döntöttek a sorozat sorsáról, és a döntés meghozatala nagyban múlik a berendelésre váró hetedik évad történetének alakulásán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek