Starity

Calvin Klein nem tartja jó választásnak Kendall Jenner szerződtetését

2016. április 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű divattervezőnek cége eladása óta nincs beleszólása a márka jelenlegi vezetőségének döntéseibe, de saját bevallása szerint ő soha nem választotta volna a valóságshow-sztárból modellé avanzsált Kendallt a nevét viselő márka reklámarcának.

hirdetés

Kendall Jenner napjaink egyik legnépszerűbb feltörekvő modellje, aki olyan nagy márkákat képviselt pályafutása során, mint a Victoria's Secret, az Estée Lauder vagy a Fendi. A közelmúltban a modell leszerződött a Calvin Kleinhoz is, ám a cég egykori tulajdonosa és alapítója közel sem elégedett a választással.

Nem igazán értek egyet a döntéssel. Őszintén nem. Biztos vagyok abban, hogy Kendall egy kedves fiatal nő, de ez [a kampány] nem olyasmi, amit én így csináltam volna

– nyilatkozta egy interjúban a márka névadója, majd kifejtette, hogy ő miért nem választotta volna az idősebbik Jenner-lányt reklámarcnak.

Justin Bieberre igent mondtam, és amikor azt mondtam, hogy tetszik a vele készült fehérneműs kampány, az azért volt, mert kedvelem őt, mint magánembert, és nem azért, mert több milliós követőtábor van mögötte. Manapság a modelleket az alapján fizetik, ahány követőjük van a közösségi oldalakon. Nem azért szerződtetik őket, mert megtestesítik a divattervező elképzelését – amire én is törekedtem –, hanem az online rajongótáboruk nagysága alapján fizetik őket. Nem hiszem, hogy ez így hosszú távon működhet, és azt sem, hogy ez lenne az eladni kívánt termék sikerének titka.

Fotó: Calvin Klein

Kendall egyébként a legnagyobb követőtáborral rendelkező hírességek egyike: csak az Instagramon több, mint 54 millióan kíváncsiak rá nap mint nap, ami aligha meglepő annak fényében, hogy előszeretettel mutatkozik lenge, sokat sejtető öltözékben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek