Starity

Eve-vel indul turnéra Gwen Stefani

2016. április 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal ezelőtt dobta piacra This Is What The Truth Feels Like című korongját Gwen, és hamarosan turnéra indul vele.

hirdetés

Július 12-én Mansfieldben veszi kezdetét Gwen Stefani legújabb szólóalbumát népszerűsítő fellépéssorozata, melynek keretein belül egyesült államokbeli rajongóinak kedveskedik. Néhány órával ezelőtt kiderült, hogy akik jegyet váltanak koncertjeire, régi kedvenceket is hallhatnak majd, ugyanis az énekesnőt régi barátnője, Eve kíséri a turnén.

A két énekesnő barátsága több mint tizenöt éve tart – ezidő alatt több ízben dolgoztak együtt. Első közös szerzeményük 2001-ben jelent meg Let Me Blow Ya Mind címen, következő együttműködésükre pedig három évet kellett várni, ekkor a Rich Girl című Louchie Lou & Michie One-szerzeményt dolgozták fel igen nagy sikerrel.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Európába is ellátogatnak-e a közeljövőben, így hazai fellépésre sem számíthatunk a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek