Starity

Dwayne Johnson nem tud betelni a kislányával

2016. április 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálos iramban-filmek sztárja az Instagramon áradozott négy hónapos csemetéjéről.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy Dwayne Johnson 14 év után ismét apa lesz jelenlegi párjának, Lauren Hashiannak köszönhetően, akivel tíz éve alkotnak egy párt. A színész nem is lehetett volna boldogabb, amikor kiderült, hogy ismét lánya lesz, aki december közepén, nem sokkal karácsony előtt jött a világra.

Dwayne azóta már meg is mutatta a kicsit az Instagramon, és nem titkolja, mennyire élvezi az újrakezdést, amit a kicsi jelent, hiszen több mint egy évtizede nem volt kisbaba a közelében. Négy hónapos csemetéje, Jasmine a színész legnagyobb örömére édesanyja kék szemeit és barna haját örökölte.

Mindig azt kérdezgettem, hogy titeket mi inspirál. Az én válaszom egyszerű és őszinte... Engem mindig a bejárati ajtó átlépése, a hazatérés inspirál a legjobban. Boldog négy hónapot, Jasmine! Egy nap majd megtudod, milyen boldoggá, büszkévé, szerencséssé és áldottá tettél a nővéreddel és édesanyáddal együtt. Egyszer majd köszönetet mondasz nekem a [tőlem örökölt] kitartásodért, és minden másért édesanyádnak

– írta a színész az Instagramon az alább látható felvétel mellé.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek