Starity

Joe Jonas is megházasodik?

2010. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: disney08stars

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a legújabb pletykáknak hinni lehet, akkor a középső Jonas fiú is, csakúgy, mint bátyja, Kevin, oltár elé vezeti kedvesét.

hirdetés
Joe Jonas is megházasodik?

Állítólag a legidősebb Jonas testvér után Joe Jonas is rászánta magát a házasságra, ugyanis a legújabb pletykák arról szólnak, hogy a fiú megkérte kedvese, Ashley Greene kezét. A fiatalok igencsak szerelmesek lehetnek egymásba, ha ilyen rövid idő után ilyen hatalmasat lépnek előre kapcsolatukban. Joe mostanában sok időt töltött Ashley-vel és a lány családjával Jacksonwille-ben. Ashley egyik közeli ismerőse nyilatkozott a látogatás okáról: „Joe engedélyt kért Ashley családjától a leánykérésre. Lényegében erről szólt az egész utazás.”

Egyébként egy rajongó a Vampire Weekend Show-n találkozott a párral, és elmondása szerint Joe és Ashley nagyon boldogok együtt: „Találkoztam Joe Jonasszal és Ashley Greene-nel a Vampire Weekend Show-n. Igazán kedvesek voltak, és majdnem egész idő alatt ölelgették egymást. Nagyon boldognak tűntek.”

Ha valóban igaz a pletyka, akkor továbbra is sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek