Starity

Chrissy Teigen megmutatta újszülött kislányát

2016. április 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 14-én adott életet elsőszülött csemetéjének a 30 éves szupermodell.

hirdetés

Nem könnyű, ám annál örömtelibb út áll Chrissy Teigen és John Legend között, akik hosszú ideje vágytak már kisbabára, ám a modell a próbálkozások ellenére sem esett teherbe. Mindez már a múlté, ugyanis a pár lombikbébi programra adta a fejét, és álmuk végre valóra válhatott: szerelmük gyümölcse nemrég meg is érkezett, az örömteli hírről pedig maga a kismama számolt be két nappal ezelőtt az Instagramon.

Chrissy és John ugyan féltve őrzik magánéletüket, de a paparazzókat megelőzve mégis megmutatták a szemük fényét követőiknek. Barátaik elmondása szerint Luna mindkét szülőjére nagyon hasonlít.

John és Chrissy nagyon boldogok az egészséges kislányuk miatt. Családtagok és közeli barátok hada veszi körül őket. Képtelenek betelni Lunával. Ő maga a tökéletesség

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát az E! Newsnak, majd így folytatta:

Luna úgy néz ki, mint Chrissy miniben, de John vonásaiból is örökölt párat. Cuki kis kerek arcocskája van, és már most olyan, mint egy modell. Ez Chrissy és John életének legjobb szakasza, ösztönös szülőknek tűnnek. Áldásként tekintenek Lunára, hiszen nehéz út áll mögöttük. John állandóan énekel a lányának, az apává válás élménye pedig új dalok írására inspirálja őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek