Starity

Ilyen elbűvölő kislány volt Kourtney Kardashian

2016. április 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt ünnepelte 37. születésnapját a legidősebb Kardashian-nővér, ez alkalomból pedig szerettei több gyerekkori képet is megosztottak a barna hajú szépségről.

hirdetés

Kourtney Kardashiannak minden bizonnyal könnyebb dolga volt gyerek- és tinédzserkorában, mint féltestvéreinek Kendall és Kylie Jennernek, hiszen akkoriban még se valóságshow-ja, se hatalmas vagyona és hírneve sem volt a családnak, mégis boldognak tűntek.

A háromgyermekes édesanya április 18-án ünnepelte 37. születésnapját, de ezúttal nem csinált nagy felhajtást belőle. Húgával, Kimmel és annak férjével, Kanye Westtel Izlandon múlatták az időt, ahova állítólag azért utaztak, mert a rapper itt kívánta elkészíteni legújabb kisfilmjét.

 

@krisjenner által közzétett fénykép,

Tudom, hogy őrültség, de úgy emlékszem erre a napra, mintha csak tegnap történt volna.. Olyan sok szeretetet, örömet és boldogságot hoztál az életembe, én pedig büszke vagyok arra, hogy az édesanyád lehetek.. Minden egyes nap megtanítod nekünk, mit jelent csodálatos lánynak, édesanyának, testvérnek, barátnak és úgy általában gyönyörű embernek lenni. Köszönöm, hogy fényt hoztál az életembe, és amiért minden nap inspirálsz. Kedves vagy, türelmes, és hatalmas szíved van, én pedig jobban szeretlek, mint amennyire el tudod képzelni. Mindig te leszel az elsőszülöttem, aki rabul ejtette a szívemet.... Ó, és nagyon sajnálom, amiért ezt a ruhát adtam rád.... Szeretlek, anyuci

– írta Kris Jenner az alább látható kép mellé, melyen lányai néhai apjával, Robert Kardashiannal pózol – kezében újszülöttjével.

 

@krisjenner által közzétett fénykép,

Isten éltessen, Kourtney! Nem is tudom, mi lenne a családunkkal nélküled?!?! Ez a kép tökéletes jellemez minket, még ha csupa himlős is vagyok, te ott vagy mindig mellettem. Szeretlek!!!

– írta Khloe.

Köszönöm, hogy mindig mindenben kitaposod előttem az utat, így utánozhatlak. Elképzelni sem tudom, mi lenne velem nélküled! Szeretlek! Boldog szülinapot!

– mondott köszönetet Kim is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek