Starity

Maisie Williams lehet az X-Men spin-off főszereplője

2016. április 21. 10:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel és a 20th Century Fox az eredeti X-Men történet helyett egy testvérfilmmel egészítené ki a mutánsok világát, a készülőben lévő X-Men: The New Mutants címmel futó produkció főszerepére pedig Maisie Williamset szemelték ki.

hirdetés
Maisie Williams lehet az X-Men spin-off főszereplője
Fotó: NYLON (Dani Brubaker)

A stúdiók eredetileg úgy tervezték, hogy az Apokalipszissel pontot tennének az X-Men történetek végére, hiszen elmondásuk szerint az eredeti sztoriból szinte mindent kihoztak, amit csak lehetett. Ennek ellenére felröppentek a pletykák, miszerint további mutánsközéppontú produkciókat terveznek, azonban az eredeti filmek folytatása helyett egy testvérfilmmel egészítenék ki a Marvel moziuniverzumát.

A pletykákat hamarosan megerősítették, valamint az egyelőre X-Men: The New Mutants címen futó film rendezőjét is bejelentették Josh Boone személyében. A spin-offról mindössze annyit lehet tudni, hogy néhány mutáns múltját mutatná be a 2011-es X-Men: Az elsőkhöz hasonlóan.

A szereplőket egyelőre rejtély övezi, azonban az utóbbi időben elterjedt a szóbeszéd, miszerint az egyik főszerepet Alexandra Shipp kapta, akit májusban az Apokalipszisben láthatunk fiatal Ciklonként, a másik címszerepre pedig a Trónok harca színésznőjét, Maisie Williamset szemelték ki a készítők, aki Rahne Sinclairt, azaz Farkast (Wolfsbane) keltené életre. (Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy Sinclair nem egyenlő a Hugh Jackman által alakított Farkassal, hiszen az ő neve a képregények szerint Rozsomák.)

Maisie Williamst az Entertainment Weekly kérdezte a szerepről, a színésznő azonban nem sok újdonságot tartogatott a kíváncsi rajongók számára.

Egyáltalán nem beszélhetek erről, de azt elárulhatom, hogy megtiszteltetés lenne a részese lenni az X-Men és a Marvel világának. A New Mutants fantasztikusnak tűnik, a testvérfilmek ötlete mindig is lenyűgözött, Josh Boone pedig hatalmas tehetség

– áradozott a készülő projektről a 19 éves sorozatsztár.

Az X-Men: Apokalipszist egyébként május 19-től adják a hazai mozik, a film pedig olyan színészeket vonultat fel, mint Jennifer LawrenceMichael FassbenderOscar Isaac, illetve Sophie Turner, aki egyébként a Trónok harca című sorozatban Maisie nővérét alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek