Starity

Elhunyt a legendás énekes, Prince

2016. április 21. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő hír járta be a világot: 57 éves korában elhunyt a pop-rock legendának számító amerikai énekes, producer és dalszerző, Prince.

hirdetés
Elhunyt a legendás énekes, Prince

A sokkoló hírt az énekes szóvivője erősítette meg, miután csütörtökön felröppentek a pletykák, miszerint egy holttestet találtak Prince Paisley Parkban található birtokán. A rendőrség megérkezése után nem sokkal kiderült, hogy az elhunyt személy maga Prince Rogers Nelson – ez az énekes születési neve.

Prince négy évtizeden át a zenei világ élvonalába tartozott, és olyan világsikereket mondhatott magáénak, mint a Little Red Corvette, When Doves Cry, Purple Rain vagy a Let’s Go Crazy. Hét Grammy-díjat söpört be a karrierje során, a Purple Rain című filmjének zenéjéért Oscar-díjjal jutalmazták, valamint 2007-ben egy Golden Globe-ot is sikerült megkaparintania a Táncoló talpakhoz írt betétdaláért, a The Song of the Heart című szerzeményért.

Az énekes egy ideje egészségi problémákkal küzdött. Április 15-én a magánrepülőgépének kényszerleszállást kellett végrehajtania Illinois államban, mert a férfi rosszul lett és azonnal kórházba kellett szállítani. A következő napon koncertet adott és megnyugtatta a rajongóit, hogy remekül érezte magát. A stábja azt közölte a TMZ riporterével, hogy Prince influenzás.

A halál okát még nem hozták nyilvánosságra.

Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek