Starity

Daniel Johns nem ül tétlenül a babérjain

2016. április 22. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben az ausztrál újságok arról cikkeznek, hogy Daniel Johns pizsamanadrágban ment el kávézni a barátnőjével, a zenész inkább a munkájával foglalkozik.

hirdetés
Daniel Johns nem ül tétlenül a babérjain
Fotó: Harold David

Az egykori grunge-rock zenekar, a Silverchair énekese tavaly májusban mutatta be első szólóalbumát, a Talkot, amelyen nyolc éven át dolgozott. Noha a lemez megjelenését nem követte turné, Daniel több koncertet adott szülőhazájában, Ausztráliában.

A Silverchair-rajongók egy részének nagyon tetszett az új stílusú album, amely a Danieltől megszokott rock helyett inkább az elektronikus pop és R&B felé fordult – míg mások a csalódottságukat fejezték ki, hol finomabb, hol durvább formában a közösségi oldalakon vagy a Youtube-on.

A 37. születésnapját ma ünneplő énekest cseppet sem érdeklik a negatív kritikák és vélemények. Több interjúban is elmondta, hogy a Silverchair már soha többé nem fog összeállni és hogy új zenei irányzatokban szeretné kipróbálni magát, így az sem meglepő, hogy miközben a Daily Telegraph beszámolt arról, amint Daniel egy egyszerű trikóban és pizsamanadrágban ugrott le divattervező barátnőjével, Estelita Huijerrel egy kávéra, ő egyáltalán nem zavartatta magát és szemrebbenés nélkül hagyta, hogy fotózzák.

Noha arról még nincsenek hírek, vajon belekezdett-e a következő szólóalbumának munkálataiba, nem hagyja új anyag nélkül a rajongóit. Márciusban jelent meg a régi barátjával, Jake Meadowsszal készített Echo of Tomorrow, április 13-án pedig bemutatták a Slumberjackkel rögzített Open Fire című dalt (a címet állítólag maga Daniel adta a szerzeménynek, amelynek semmi köze sincs a Silverchair ikonikus Ana's Song Open Fire című dalához).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek