Starity

Az HBO megújította a Trónok harcát: jön a hetedik évad!

2016. április 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnapután tér vissza az HBO népszerű fantasy sorozata a hatodik évaddal, ám a csatorna már be is rendelte a következőt.

hirdetés
Az HBO megújította a Trónok harcát: jön a hetedik évad!
Fotó: HBO

Igazán örömteli napra ébredhettek ma a Trónok harca-rajongók, ugyanis még legalább egy évig biztosan képernyőn lesznek kedvenceik. Az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy hetedik évadot kapott a George R. R. Martin regénysorozatán alapuló sorozat, melynek folytatására tíz hónapot voltak kénytelenek kivárni a nézők azok után, hogy az alkotók ledobták a bombát Jon Snow halálával.

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy hogyan is alakul a milliók által kedvelt karakter sorsa, vagy hogy viszontláthatjuk-e az őt életre keltő Kit Haringtont a hetedik évadban, az azonban biztos, hogy a főbb szereplők továbbra is szerves részét képezik majd a show-nak, de ahogy megszokhattuk: bármi megtörténhet még a hetedik évadig.

A Trónok harca mellett egyébként folytatást kapott még a csatorna két másik közönségkedvence, a Szilícium-völgy és Az alelnök is – mindkét széria ugyanazon a napon, április 24-én tér vissza a képernyőre, akárcsak a Trónok harca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek