Starity

Remake készül a Jumanjiból

2016. április 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban csak pletyka volt, mostanra azonban megerősítésre került: ismét filmvászonra viszik a Jumanjit.

hirdetés
Remake készül a Jumanjiból
Fotó: TriStar Pictures

Valamennyiünk emlékeiben élénken él az 1995-ben bemutatott, Robin Williams főszereplésével készült filmalkotás, melynek 20 éves jubileuma alkalmából tavaly kezdődtek meg a tárgyalások a feldolgozást illetően. Akkor nem sikerült egyezségre jutni, nemrég azonban Dwayne Johnson hivatalosan is bejelentette: hamarosan megvalósul rajongók millióinak álma, és korunkhoz hűen új köntösbe öltözik a történet.

A remake alapjául ezúttal is Chris Van Allsburg 1981-ben kiadott, azonos című regénye szolgál, a rendezői székben pedig Jake Kasdan foglal majd helyet. Dwayne Johnson állítólag a produceri feladatokat látja el Matt Tolmach társaságában, ám a híresztelések szerint a főszerepben is őt láthatjuk majd. 

Értesüléseink szerint még nem választották ki a stábot, így arról sincs információ, kik lehetnek esélyesek a főbb szerepekre. Johnson pedig úgy nyilatkozott az Instagramon az alábbi poszt keretein belül, miszerint a forgatás ősszel kezdődik majd meg – jelenleg még a szkript megírásán dolgoznak az alkotók.

A film előreláthatóan 2017. július 28-án kerül a mozikba. 

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek