Starity

Mégsem válnak valóra Paris Hilton álmai

2016. április 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt egy évben a felhők fölött járt a Hilton-szállodalánc örökösnője, mostanra azonban szertefoszlottak a megállapodásról és családalapításról szőtt álmai.

hirdetés
Mégsem válnak valóra Paris Hilton álmai
Fotó: Instagram / Paris Hilton

Paris Hilton az elmúlt évben többször is hangoztatta, hogy korábban soha nem volt olyan boldog, mint Thomas Gross üzletember oldalán, aki valóban minden pillanatatot megragadott annak érdekében, hogy a szőkeség kedvében járjon. A 35 éves örökösnő nagyon sokat komolyodott az oldalán, olyannyira, hogy már házasságról és gyerekzsivajról kezdett fantáziálni.

Egy nap szeretnék férjhez menni és gyerekeket nevelni. Ez az élet igazi értelme: megtalálni életed szerelmét és családot alapítani

– nyilatkozta korábban Paris. Álmainak azonban lőttek, ugyanis egy barátja megerősítette az Us Weeklynek, hogy véget ért Thomashoz fűződő románca.

Ismét szingli a szőke szépség (Fotó: Instagram / Paris HiltonI)

Az örökösnő egyébként nem titkolta, milyen üdítő volt számára a hírnévvadász férfiak után egy komoly, felelősségteljes férfi oldalán az élete. Tavaly még úgy nyilatkozott, hogy Thomasban a lelki társát találta meg.

Thomas nagyon visszafogott, nem akarja, hogy minden lépésünket kamerák kísérjék. Ő a lelkitársam. Sosem voltam még ilyen boldog, mint most. Ki nem állhatja a hírnevet, ő csak és kizárólag engem akar. Az előző barátaim mellett mindig azt éreztem, hogy van valami hátsó szándékuk, de Thomasszal az oldalamon tudom, hogy ez az egész a szerelemről szól

– nyilatkozta Paris múlt novemberben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek