Starity

Justin Bieber: Hamarosan U Smile-klippremier!

2010. szeptember 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a Twitter-profilján nemcsak a rajongóinak válaszol, hanem néhány csekély információt is kiszivárogtat nekik, és az ötmillió követő tudja meg először, mikor hol van a tinik bálványa, mit eszik éppen, vagy mikor jelenik meg a következő videoklipje.

hirdetés
Justin Bieber: Hamarosan U Smile-klippremier!

Esetünkben az utóbbiról van szó. Justin bejelentette a Twitteren, hogy a U Smile klip szeptember 30-án, vagyis csütörtökön fog megjelenni. A forgatásról pár kép már kiszivárgott, de a videó történetéről, illetve mondanivalójáról még nem jelent meg információ.

Justin az MTV-nek korábban így nyilatkozott: „A U Smile az egyik legjobb szám, amit felvettünk. Ebben visszaemlékezek mindenre, ami segített idáig. A dalt a rajongóimnak írtam, akik segítettek idáig eljutni.”

Tudniillik Bieber tulajdona a YouTube (mindenidők) legnézettebb videója, ami a Baby címet viseli. A videót naponta körülbelül egymillióan nézik meg. Kicsit lemaradva ugyan, de a 23. hely is Bieberé, a Never Let You Go videoklippel. Jaden Smithszel felénekelt duettje, a Never Say Never 33., a One Less Lonely Girl pedig 34.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek