Starity

Zedd-del stúdiózik Kesha?

2016. április 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, kiutat talált reménytelennek tűnő helyzetéből a jelenleg is a producerével pereskedő énekesnő.

hirdetés

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy hosszú idő után a Coachella fesztiválon állt először színpadra Kesha, méghozzá az orosz lemezlovas, Zedd oldalán. Ha szimatunk nem csal, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy közösen dolgozott együtt a két szupersztár – legalábbis erről árulkodik az Instagramon közzétett felvétel.

 

Zedd (@zedd) által közzétett fénykép,

A fent látható képet Zedd tette közzé a közösségi oldalon, mely a stúdióban készült róla és vendégéről. Ugyan nem jelölte meg, ki a kalapos idegen a fotón, a hátul kilógó tincset elnézve joggal gyanakszunk Keshára, aki szintén szivárványszínű tincsekkel parádézott a napokban.

Köszönöm Zedd, hogy megosztottad velem a színpadot tegnap éjjel a Coachellán! Az álmok igenis valóra válnak. Borzasztóan izgultam. Varázslatos volt

– írta a lent látható felvétel mellé az énekesnő a minap, melyen ugyanaz a kalap és színes haj látható.

 

Kesha (@iiswhoiis) által közzétett fénykép,

Arról egyelőre nincs információ, hogy vajon valóban közös dalon dolgozik-e a két fiatal tehetség, az azonban biztos, hogy Kesha jelenleg is hadban áll producerével, Dr. Luke-kal, aki ellen két évvel ezelőtt indított pert szexuális zaklatásért és zsarolásért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek