Starity

Sami Miró túllépett Zac Efronon

2016. április 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és a színész néhány nappal ezelőtt szakított, ám a lány már új pasi oldalán vigasztalódik.

hirdetés
Sami Miró túllépett Zac Efronon
Fotó: Instagram / Zac Efron

Tegnapelőtt írtunk arról, hogy másfél évnyi randizás után Zac Efron kiadta Sami Miró útját arra hivatkozva, hogy a továbbiakban a karrierjére szeretne koncentrálni. A lány azonban láthatóan nem sokáig búslakodott, ugyanis nemrég egy másik fiatalember, DJ Alex Andre oldalán kapták lencsevégre – a bennfentesek pedig tudni vélik, hogy nem csak baráti a viszonyuk.

Alex állítólag akkor ismerte meg Samit, amikor a lány még Zac barátnője volt, a szakítást követően viszont az elsők között volt, akik vigasztalni próbálták a lányt. A napokban már kéz a kézben látták az újdonsült párt egy étteremben, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, azóta is elválaszthatatlanok.

A lesifotóért kattints ide!

Hihetetlenül motivált és izgatott vagyok az új kollekcióm, a @samimirovintage miatt. Szó szerint, soha nem volta még ilyen boldog

– írta nemrég az Instagramon a modell. 

Közösségi oldala tanúsága szerint Zac sem lógatja az orrát: jelenleg a Baywatch című filmen dolgozik Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Kelly Rorhbach, Pamela Anderson és David Hasselhoff társaságában, szabadidejében pedig edzéssel vezeti le a felgyülemlett feszültséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek