Starity

Jung Nicole visszatér

2016. május 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 novemberében jelent meg Jung Nicole első szólóalbuma, a First Romance, melyhez videó is készült MaMa néven. Azóta az énekesnő nem hallatott magáról, ám a minap a B2M ügynökség megerősítette a hírt, miszerint még az idei évben kiadják Nicole második szerzeményét.

hirdetés
Jung Nicole visszatér

2014. november 19-én látott napvilágot Jung Nicole szólóalbuma, és ahogy említettük, a MaMa című slágeréhez videoklip is készült. Azóta az énekesnő főként Japánban tevékenykedett, legutóbbi kiadása, a BLISS idén februárban került a japán boltok polcaira. 

2016. április 30-án izgalmas hír érkezett a B2M Entertainment háza tájáról, ugyanis a cég egyik képviselője bejelentette, miszerint Nicole gőzerővel készül a visszatérésére, miután egy évig csend volt körülötte. A vállalat a következőket nyilatkozta:

Ezúton szeretnénk értesíteni a rajongókat, hogy már dolgozunk Nicole visszatérésén, ami a terveink szerint májusra várható, ám megeshet, hogy a megjelenést el kell csúsztatnunk júliusra. Az új lemez címe egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek