Starity

Kaley Cuoco nem titkolózik többé – valóban rátalált a boldogság

2016. május 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja tavaly szeptemberben jelentette be, hogy alig több mint másfél évnyi házasság után a válás mellett döntött.

hirdetés

 

@normancook által közzétett fénykép,

Ugyan a Ryan Sweetinggel való válási procedúra nagyon megviselte, a színésznő nem magányos többé! Március végén írtunk először arról, hogy Kaley feltűnően sok időt tölt az otthonához közeli lovastanyán, ahol vélhetően szerelembe esett Karl Cookkal, a Grand Prix-nyertes lovassal.

A kettejük között kibontakozó románc bizonyítékai voltak az Instagramon közzétett közös képek, ám a szemfüles lesifotósok még ékesebb bizonyítékkal szolgáltak, ugyanis egy benzinkút mellett csípték el a turbékoló szerelmeseket a minap, amint egy idilli pillanatban csókot váltottak egymással.

A kettejükről készült lesifotóért kattints ide!

 

@normancook által közzétett fénykép,

Kapcsolatukat már nem is titkolják, és bár nem is beszélnek egymás iránti érzéseikről, a szavaknál azonban sokkal kifejezőbbek a közös képek, melyekről lerí, mennyire odavannak egymásért.

Így néz ki a boldogság

– írta a lenti fotó mellé az Instagramon Kaley.

 

@normancook által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek