Starity

Busta Rhymes Budapesten koncertezik

2010. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hip-hop egyik emblematikus figurája nem először fog élő koncertet adni Magyarországon. A 2004-es Szigetfesztiválon lépett fel legutóbb. Busta Rhymes platinalemezes előadó, és Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet.

hirdetés
Busta Rhymes Budapesten koncertezik

Busta Rhymes jellegzetes és szellemes tagja a hip-hop műfajnak. A rapszövegeit raggával és gyors szövegeléssel keveri. A Flipmode Squaddal érkezik Budapestre, amely a rapper saját együttese.

Busta 2004-ben járt először Magyarországon, ahol a Szigetfesztivál látta vendégül. Az a koncertje a szakértők szerint felemásra sikerült: biztos forrásból tudni, hogy akkor egy igen közepes színvonalú koncerttel szolgált a közönségnek.

Természetsen azóta Busta Rhymes jó pár európai turnét tudhat a háta mögött; rutinosabbá vált az európai közönséggel kapcsolatban.

A koncertet a Crazy Stylez szervezőcsapat ötödik jubileumi születésnapja alkalmából rendezi a Budapest Sportarénában. Várják a hip-hop szerelmeseit, és szívesen látnak mindenkit, aki szereti a ritmust és a feketezenét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek