Starity

Cápa támadt Blake Livelyra – filmelőzetes

2016. május 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Páratlanul izgalmasnak ígérkezik a Gossip Girl sztárjának legújabb filmje.

hirdetés
Cápa támadt Blake Livelyra – filmelőzetes
Fotó: Sony Pictures

Karrierje során már számtalan különböző szerepben láthattuk Blake Livelyt, ám a színésznő ismét bebizonyította, hogy tud újat mutatni. A 28 éves szőkeséget A zátony című Jaume Collet-Serra rendezte thrillerben láthatják legközelebb a rajongói, melyben egy, az ideje nagy részét a tengerparton töltő lányt alakít, akit egy napon váratlanul megtámad egy hatalmas fehér cápa.

A történet szerint a Blake alakította Nancy egy zátonyon lel menedékre, onnan a partra való kijutása azonban nehezebbnek ígérkezik, mint remélte, és az életéért kell küzdenie a ragadozó ellen. 

Érdekesség, hogy a filmet tíz hónappal lánya, James születése után kezdte forgatni a színésznő, és a munkálatok ideje alatt tudta meg, hogy ismét áldott állapotban van. Az izgalmas drámát egyébként június 29-én mutatják be az Egyesült Államokban, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a hazai mozik mikor tűzik műsorukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek