Starity

Életét vesztette a Kamureg szereplője

2016. május 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkoló tragédiáról rántotta le a leplet az MTV, amikor bejelentette, hogy népszerű műsorának egy korábbi vendége a hétvége folyamán elhalálozott.

hirdetés

A Nev Schulman és Max Joseph főszereplésével készülő dokuszéria 2012 óta ülteti a nézőket a képernyők elé, ugyanis képkockáin netes románcok összekuszálódott szálait bogozzák ki kedvenceink.

Ashley Sawyer történetével a második évad forgatásakor, 2013-ban találkoztak a műsorvezetők, aki szintén egy kamukapcsolatban élt hosszú hónapokig – egészen Nev és Max felbukkanásáig, akik felgöngyölítették kapcsolatának misztikus szálait. Így ismerkedett meg a lány Michael Fortunatóval, akivel később kapcsolatba is kezdett.

A minap azonban nyilvánosságra hozta az MTV, miszerint Ashley tisztázatlan okokból életét vesztette – midössze 23 éves volt. Ugyan a toxikológiai eredményekre várni kell, ám több bennfentes is tudni véli, hogy Ashley kábítószerfüggő volt, és a New York Daily News is úgy tudja, hogy vélhetően heroin-túladagolás áll a lány halálának hátterében.

Sokkos állapotban vagyok Ashley Sawyer halála miatt. Ő igazán nagyon édes volt és kedves. Gondolataim és imáim a családjánál járnak

– írta Max a Twitteren.

Ha mindez nem volna már önmagában is elég sokkoló, meg kell említenünk, hogy Ashley fent említett barátja, a 26 éves Mike is életét vesztette alig egy hónappal azután, hogy a kettejükről szóló epizódot műsorára tűzte az MTV. A fiatalok halála a Kamureg két műsorvezetőjét is letaglózta, akik közösségi oldalaikon búcsúztak a fiataloktól.

Borzasztóan szomorú vagyok, amiért Mike-ot és Ashley-t is elvesztettük. Bárhol is vannak, remélem, hogy boldogok, és semmi sem bántja őket

– búcsúzott a pártól Nev. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek