Starity

Seth Meyers megmutatta kisfiát

2016. május 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat héttel ezelőtt hozta világra első közös gyermeküket a komikus felesége. A kisfiú az Ashe Olson Meyers nevet kapta szüleitől.

hirdetés

Seth Meyers a Today című műsorban vendégeskedett a minap, ahol többek között szó esett apává válaásáról, és arról, mennyiben változott meg az élete azóta, hogy szülő lett. Saját bevallása szerint nagyon élvezi az apaság édes terhét annak ellenére is, hogy alvásideje lényegesen kevesebbre csökkent a korábbinál.

A kicsi többször is felébreszt minket éjszakánként, de az is előfordul, hogy én csinálok ébresztőt. Sokszor arra ébredek, hogy fogalmam sincs, hol a kicsi

– vallotta az újdonsült kispapa, aki természetesen kiveszi a részét a munka oroszlánrészéből is az újszülött mellett, így ha a szükség úgy hozza, bármikor szívesen kicseréli a pelusokat.

Apának lenni fantasztikus! Az egész életedet megváltoztatja a gyerek, bár ez semmi ahhoz képest, ahogyan egy anya életére hat. Az enyém lényegében annyiban változott, hogy van otthon egy kisbaba is, amikor reggel eljövök és amikor este hazaérek

– viccelődött Seth.

Ő a kis Ashe Olson Meyers (Fotó: NBC)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek