Starity

Megvált ikonikus hajától Harry Styles

2016. május 06. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction jóképű énekese május 6-án megvált híres hajától. Tincseit a Little Princess Trust alapítványnak ajánlotta fel.

hirdetés

2014-től növesztette göndör haját a One Direction énekese, így nem meglepő hát, hogy ezen tincsei a védjegyévé váltak. Megannyi tinilánynak okozott szívfájdalmat a mai napon, amikor Instagramon osztotta meg követőivel, miszerint levágták a haját.

Styles természetesen a jó ügy érdekében vált meg hosszú fürtjeitől, a Little Princess Trust alapítvány mozgalmát támogatta. Érdekesség, hogy Harry elmodta, akkor fogja levágni a haját, ha ezzel jó ügyet szolgálhat, és úgy néz ki, megtalálta a legmegfelelőbb kampányt erre. Az oldal lelkesen biztat mindenkit, hogy jótékonykodjanak a gyermekek érdekében; bővebb információt ezen a linken találhatsz.

Harry ezzel két legyet ütött egy csapásra, hiszen főszerepet kapott a Dunkirk filmben Tom Hardy mellett, ahol a korszaknak megfelelő frizurával kell majd szerepelnie. A forgatást most májusban kezdik el, míg a kész mű 2017 júniusában kerül mozikba, amit a rajongók felfokozott izgalommal várnak.​ ​

A sztár 17 millió követőjével osztotta meg a levágott tincsét, amit vegyes érzelmekkel fogadtak a kommentelők. Abban mind egyetérnek, hogy nemes tett volt ez a fiatal énekestől.

Harry Styles © Instagram

Harry büszkén viselte hajkoronáját, és tette népszerűvé a fiatalok körében a man bunt. A GQ idén a legjobban öltözött brit sztárnak választotta, köszönve jól felismerhető hajának és kifinomult stílusának, amelyet olyan tervezői darabok ékesítenek, mint Yves Saint Laurent, Gucci és Louis Vuitton.

Forrás: Tumblr
Forrás: Tumblr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek