Starity

Miranda Kerr megvédte Kendall-t és Gigit

2016. május 07. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és korábbi topmodell Rebecca Romijn múlt héten nagy port kavart a kijelentésével, miszerint Kendall Jenner és Gigi Hadid „nem igazi szupermodellek”.

hirdetés

Romijn azt is hozzátette, hogy szerinte ezeket a lányokat túl komolyan veszik a divatszakmában és ezt nem találja helyesnek.

Sok olyan embert ismerek — valódi divatszakembereket — akik ki nem állhatják ezt. Utálják, hogy ezek a közösségi médiasztárok most a divatvilág szupermodelljei. Pedig ők nem igazi szupermodellek

– jegyezte meg a színésznő és hozzátette, hogy a Vogue szerkesztőinek magasabbra kellene tenniük a mércét.

Az ausztrál topmodell, Miranda Kerr azonban nem értett egyet a kolléganőjével és azonnal a két huszonéves celeb segítségére sietett.

„Ez nem valami kedves” – utalt Romijn szavaira a Daily News riporterének nyilatkozva.

Ők éppen olyan keményen dolgoznak, mint mindenki más.

Fotó: Kendall Jenner © Instagram

Gigi Hadid anyja, a Real Housewives of Beverly Hills sztárja, Yolanda Foster is részt kívánt venni a vitában, amikor személyesen a 43 éves színésznőnek címezte a szavait a Twitteren:
„Kedvesek, keményen dolgoznak és többet értek el a divatszakmában, mint te ennyi idős korodban”.

Rebecca Romijn azonban nincs egyedül a véleményével.  Néhány héttel korábban a világhírű divattervező, Calvin Klein is lesújtó hangnemben beszélt a jelenségről.

Manapság a modelleket aszerint fizetik, hogy mennyi követőjük van. Nem azért szerződtetik őket, mert megtestesítik azt, amit a  tervező megálmodott - ahogyan ez korábban szokás volt -ma  azért szerződtetik őket, mert neki van a legtöbb követőjük a közösségi oldalakon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek