Starity

Úton van a legújabb Kardashian-baba

2016. május 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika legismertebb és egyik legnagyobb sztárcsaládja hamarosan újabb taggal bővül.

hirdetés

Szó sincs arról, hogy ismét áldott állapotban lenne a nemrégiben szült Kim Kardashian, ugyanis ezúttal öccse, Robert Kardashian néz szülői örömök elé.

A 29 éves valóságshow-sztár románcáról januárban számoltunk be, ekkor hozta ugyanis nyilvánosságra, hogy egymásra találtak Blac Chyna modellel, aki korábban Tygával járt jegyben. A sors fintora, hogy Tyga immár hosszú évek óta Rob húgával, Kylie Jennerrel randizik, ám Blachez fűződő kapcsolatából már van egy hároméves kisfia.

Mint említettük, Rob és Blac kapcsolata januárban vette kezdetét, néhány hét múlva pedig az eljegyzésre is sor került. A hétvége folyamán a szerelmesek közel egyidőben rántották le a leplet a hírről az Instagramon, miszerint első közös gyermeküket várják.

Gratulálok a családomnak! Kérlek, ne hagyjátok, hogy bármi is elválasszon titeket! Sosem láttam még ilyen boldognak a nővéremet, és én sem lehetnék most boldogabb. Néha a legkülönösebb helyeken találjuk meg a szerelmet. Isten áldjon mindkettőtöket! Most már csak az esküvőn kell túlesnünk, és még több bébit csinálhattok

– írta az Instagramon Blac legjobb barátnője, Amber Rose.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek