Starity

Pink gyermeket vár

2010. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: szabbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő koncertjein a nagyszerű dalain kívül még akrobatikus elemekkel bővített show-ja is felszokta kelteni az érdeklődők figyelmét, ám de lehet ennek egy ideig vége lesz.

hirdetés
Pink gyermeket vár

Egyes állítások szerint Pink gyermeket vár. A hír azonban nem 100%-ig biztos, ugyanis a pár még nem erősítette meg az információtt, miszerint tényleg gyermekáldás várható, de néhány fotón Pink pocakja tényleg kezd gömbölyödni.

Pinkről tudni kell, hogy megszállottan sportol, és egy kis felesleg sincs rajt, ezért az elhízás gondolatát el is vethetjük. A terhesség azért is lehetséges, mert a pár, miután nemrégiben a válás gondolatával is eljátszott, sikeresen kibékültek, és úgy próbálták összeegyeztetni zsúfolt programjaikat, hogy egymásra is jusson elegendő idejük. A nemrégiben történt veszekedések ugyanis azért történtek, mivel nem fordítottak elég időt egymásra, és emiatt megromlott a kapcsolatuk.

Azonban Pink és Carey Hart megújították házassági esküjüket, és azóta boldogan élnek. Így az is jogosan felmerülhet, hogy a nemrégiben megújított házassági esküt egy kisgyermekkel szeretnék megpecsételni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek