Starity

Keleti Györgyi felfüggesztettet remél

2010. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bíróság tegnap, szeptember 28-án délután tartotta Keleti Györgyi legújabb tárgyalását, ám az ítélet még nem született meg. Az egykori modellt és táncoslányt tíz rendbeli, üzletszerű kéjelgéssel vádolják.

hirdetés
Keleti Györgyi felfüggesztettet remél

Györgyi több magyar hölgynek is segített olasz partnert találni, amiért úgynevezett foglalót – körülbelül 40–50 ezer forintot – vett fel.

A múlt heti tárgyaláson több tanú megerősítette a vádat, ám tegnap a beidézettek közül egy sem jelent meg Keleti Györgyi tárgyalásán; vallomásuk azonban sokat segíthet az ügy felgöngyölítésében.

Györgyi egyáltalán nem aggódik sorsa miatt, a 3 órás tárgyalás alatt folyamatosan a telefonjával foglalkozott, amivel a bírót fényképezgette: „Nem tudom, miért fotóztam le, de van egy képem, lehet, hogy felteszem majd a Facebookra – mondta, majd azt is elárulta, hogy sajnálja, amiért elnapolták a tárgyalást – Szeretném, ha már vége lenne ennek az egésznek. Annyira régóta húzódik, hogy belefáradtam. Szerintem a tanúk vallomásából nem lehet egyértelműen bebizonyítani azt, amivel vádolnak. Abban bízom, hogy a bíró felfüggesztett büntetést ad majd.”

A következő tárgyalást jövő év februárjára halasztották. Ha a vád igaznak bizonyul, a fiatalabb Keleti lány akár négy és fél év szabadságvesztést is kaphat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek