Starity

Klippremier: Namie Amuro – Mint

2016. május 10. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kerül a boltok polcaira a j-pop királynő, Namie Amuro legújabb kislemeze, a Mint. A rajongók legnagyobb örömére a mai napon megjelent a korong névadó dalához készült kisfilm.

hirdetés

Már korábban megírtuk, hogy Namie Amuro új, immáron 44. kislemeze május 18-án kerül a boltok polcaira Mint címmel. Április 19-én a dal rádiókban sugárzott változata mindenki számára elérhetővé vált, és már akkor sem volt titok, hogy videoklipet is készített a 38 éves énekesnő. 

A nagyérdeműnek szerencsére nem kell tovább várnia, hiszen a  mai napon hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a jó hírt, miszerint a korong névadó dalához készült videoklip megtekinthető a YouTube-on.

A rövidfilm egyszerűre, ugyanakkor stílusosra sikeredett, melyben nem kevesebb mint 36 táncosnővel dolgozott együtt az énekesnő, és természetesen ezúttal sem hiányozhattak a jól betanult, látványos táncelemek. A klipet egyébként Naokazu Mitsuishi rendezte, akivel már korábban is dolgozott együtt (TSUKI, Neonlight Lipstick) Namie.

A fentieken túl néhány napja derült ki az is, hogy idén augusztusban – a namie amuro LIVE STYLE 2016-2017 keretei között – ismét turnéra indul az aranytorkú énekesnő, melynek összesen 88 állomása lesz, és jövő év márciusában fejeződik be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek