Starity

Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?

2016. május 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TMZ birtokában lévő kiszivárogtatott képek tanúbizonysága szerint ismét közel került egymáshoz a Gyűrűk Ura sztárja és a Hands To Myself énekesnője, akárcsak 2014-ben.

hirdetés

Orlando Bloom nem titkoltan Katy Perryvel alkot egy párt, ám a hétvége folyamán úgy döntött, belefér egy kis flörtölés – nem számolva azzal, hogy a szemfüles lesifotósok mindenhol ott vannak.

A TMZ tegnap nyilvánosságra hozott felvételein jól látható, ahogy Selena Gomeznek csapta a szelet, és a szemtanúk elmondása szerint is igencsak közel kerültek egymáshoz 16 évvel fiatalabb kolléganőjével.

Fotó: TMZ

Az esetre péntekről szombatra virradóra, a Las Vegas-i LIGHT nightclubban került sor, ahová éjjel egy órakor érkezett meg Selena a barátaival, és szinte rögtön a VIP-részleg felé vette az irányt. Orli is feltűnt nem sokkal később – ő egy barátja legénybúcsúja miatt érkezett Vegasba –, majd hamar odacsapódott az énekesnő mellé és beszélgetésbe elegyedett vele. A szemtanúk szerint a barátságos társalgás hamar ölelkezésbe, majd csókolózásba fordult, később azonban külön hagyták el a szórakozóhelyet, és egyedül tértek nyugovóra. 

Az bizonyos, hogy a színész barátnője, Katy nem volt jelen a nightclubban, ugyanis a TMZ informátorai egy kaliforniai reneszánsz vásáron látták aznap délután az énekesnőt, aki nemrég még boldogan pózolt Orlando oldalán a Met Gálán. A történteket egyelőre egyik fél sem kommentálta, így csak találgatni tudunk, hogy mi zajlik a zárt ajtók mögött. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek