Starity

Elrabolták Chris Evans szívét

2016. május 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika kapitány nem magányos többé! Chris Evansre ismét rátalált a boldogság, méghozzá egy szakmabeli hölgy személyében.

hirdetés

A színész nemrég kezdett találkozgatni Jenny Slate-tel, akit tavaly októberben, a Gifted című, még idén a mozikba kerülő drámafilm forgatásán ismert meg. Érdekesség, hogy a színésznő nem sokkal a film forgatása előtt jelentette be, hogy három és fél év után elválik férjétől, Dean Fleischer-Camptől, így semmi nem állhatott románcuk kibontakozásának útjába.

Kapcsolatukat ugyan mindeddig leplezni próbálták, az E! News úgy tudja, hogy két hónappal ezelőtt már sort kerítettek egy duplarandira Chris testvéréékkel, múlt hónapban pedig az Anna Faris-Chris Pratt párossal múlatták az idejüket.

Jenny már megismerkedett Chris barátaival is, de a kapcsolatuk jelenleg még az ismerkedős fázisban tart

– nyilatkozta a magazinnak egy bennfentes. 

Balról jobbra: Jenny Slate, Chris Evans, Anna Faris, Chris Pratt (Fotó: Twitter)

Chrisnek egyébként nem titkolt szándéka a megállapodás és a családalapítás, ugyanis saját bevallása szerint végső soron nem a szakmabeli sikerek, hanem a gondosan ápolt kapcsolatok számítanak egy ember életében.

Szeretnék megházasodni és gyereket vállalni. Számomra ez a végső cél. Amikor öreg leszel, és a halálos ágyadon fekve visszatekintesz az életedre, nem azokra a filmekre gondolsz majd, amelyekben szerepeltél, vagy amit elértél karriered során, hanem a kapcsolataidra. Azokra, akikkel keresztülmentél a fontos dolgokon; az emberekre, akiket szeretsz, és akik viszontszeretnek téged

– nyilatkozta 2014-ben az egyesült királyságbeli Glamour magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek