Starity

Justin Bieber magányos

2010. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár, Justin Bieber azt nyilatkozta, hogy magányos, hiszen alig jut ideje a barátaival lenni.

hirdetés
Justin Bieber magányos

 A U Smile énekese manapság majdnem a legsikeresebb sztár, de a 16 éves Justin Bieber elismerte, hogy magányos, és szeretne egy kicsit a barátaival lenni.

Bieber ezt mondta az angol The Daily Mail újságnak: „Vannak fentek és lentek; az anyukám nagyon büszke rám, az apukámnak pedig hiányzom – nem látom sokat. Ma már követem az álmaimat, de régen az anyukám a munkája miatt keveset volt velem, én nem szerettem a munkáját, de kellett a pénz.”

Majd hozzátette: „Magányos vagyok, igen, szeretnék a barátaimmal elmenni szórakozni, de nekem kellenek biztonsági őrök – viszont elmegyek a kutyámért, és magammal viszem a túrnémra pár hétig.”

Mellesleg Justinról nemrég az is kiderült, hogy mielőtt sztár lett, az anyukájával egy koszos, lerobbant házban laktak.

Régen egy szegény kanadai srác, ma pedig egy sztár, akinek emberek milliói szeretik a zenéjét. Már hét videoklipje kijött, de már elkészült a nyolcadik is, aU Smile című számából, amit a rajongóinak írt, és szeptember 30-án lesz a klippremiere.

Már két lemeze van, a My World és a My World 2.0, és hamarosan kész lesz az Our World is, amin pár számban Sean Kingstonnal énekel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek