Starity

Megérkezett a Good Charlotte újdonsága

2016. május 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Madden-ikrek visszatértek a punk-rock gyökerekhez, és fél órával ezelőtt közzétették legújabb szerzeményüket, a Life Changest.

hirdetés

A fennállásának 20 éves évfordulóját ünneplő csapat immár hivatalosan is visszatért! A Joel és Benji Madden vezette öttagúra bővült formáció legutóbbi nagylemeze 2010-ben jelent meg, és bár a srácok már tavaly beharangozták a visszatérést a Makeshift Love című dallal, arra még várnunk kell egy kicsit, ugyanis a hatodik GC-lemez bő két hónap múlva, július 15-én kerül az üzletek polcaira Youth Authority címmel.

A régóta várt korongon 13 dal került elhelyezésre, köztük a fent említett Makeshift Love és a Life Changes is, valamint helyet kapott rajta egy Kellin Quinn-nel és egy Simon Neillel közös nóta is. Az album maga az MDDN szárnyai alatt jelenik meg, a produceri feladatokat pedig az a John Feldmann látta el, aki a korábbi lemezen is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek